Gåtur på Hjertestierne i Holstebro Kommune

Hjertestierne i Holstebro Kommune

Hjerteforeningen anbefaler, at vi motionerer mindst 30 minutter hver dag. Du kan få mere inspiration til et aktivt liv med motion på Hjerteforeningens hjemmeside. Hvis du motionerer sammen med andre, giver motion i tilgift mulighed for masser af godt selskab. Find en hjertesti nær dig – klik på linket og søg.

I Holstebro Kommune kan du vælge mellem 6 skønne Hjertestier – alle beliggende i flot natur.

Alle stierne slutter ved udgangspunktet.

Holstebro: Turen starter på P-pladsen i Anlægget ved Pavillonen i Holstebro. Turen er på 5,2 km.

Holstebro Storådalen: Turen starter på P-pladsen ved Holstebro Golfklub Frøjkvej 83. Ruten er 8,7 km lang, men kan afkortes til 3,4 km eller 5,4 km.

Råsted Plantage: Turen starter på P-pladsen ved Golfklubben, Brandsbjergvej 4 Råsted, Vemb. Turen er på 5 km og går gennem et spændende naturområde.

Ulfborg: Turen starter ved Anlægget Herredsgade 36 i Ulfborg. Turen er på 3 km.

Borbjerg Hjertesti: Turen starter ved Præstegårdsparken, Bukdalsvej 50 i Borbjerg. Turen er på 4,5 km og går rundt om søerne ved Borbjerg Mølle.

Husby Klitplantage Hjertesti. Starter på P-pladsen ved Husby kirke. Turen går gennem et meget spændende gammelt naturområde, og er på 5 km.