Hjertemotion i Holstebro

Hjertemotion har til formål at udvikle og vedligeholde de hjertesunde livsstilsændringer, som hjertepatienter har påbegyndt i regioner og kommuner. I Hjerteforeningen vil vi gerne hjælpe patienterne med livslang rehabilitering – og det sker bedst i lokalområdet, hvor patienten bor.

Vigtige faktorer ved livslang rehabilitering er motion, faglige input og socialt samvær med andre mennesker med hjertesygdom.

Den livslange rehabilitering i lokalområdet er ikke en erstatning for kommunale tilbud – men et vigtigt supplement.

Hjerteforeningens hjertemotions tilbud i Holstebro foregår på Struervej 141 i Holstebro, hvor vi har et samarbejde med Fitness1.

Deltagerne mødes 2 gang om ugen i 1½ time – se tidspunkterne længere nede. Motionen er tilrettelagt for ”tidligere” hjertepatienter. Vi arbejder med at få pulsen op og derved styrke hjertefunktionen, samt med balance og styrkeøvelser.

– men der er også god tid til hyggeligt samvær og erfaringsdeling.

Hjertemotion Holstebro

Fitness1 Struervej 141 i Holstebro

Mandage kl. 09.15 – 10.30

Onsdage kl. 09.00 – 10.15

Er du medlem af Hjerteforeningen koster det kr. 35,00 pr. gang at deltage – du bestemmer selv, hvor ofte du deltager.

Der er gratis kaffe efter træningen.

Instruktør på Hjertemotion

Træningen varetages af Rikke Møller, som er uddannet fysioterapeut og desuden uddannet i senior træning. Rikke har undervist som instruktør i 6 år og har bl.a. været ansvarlig for opstart af +65 forløb.

Rikke har tidligere været ansat på sygehuset hvor hun bl.a. har været hjerteansvarlig og stået for genoptræning af indlagte patienter.