Hjertemotion i Holstebro

Hjertemotion har til formål at udvikle og vedligeholde de hjertesunde livsstilsændringer, som hjertepatienter har påbegyndt i regioner og kommuner. I Hjerteforeningen vil vi gerne hjælpe patienterne med livslang rehabilitering – og det sker bedst i lokalområdet, hvor patienten bor.

Vigtige faktorer ved livslang rehabilitering er motion, faglige input og socialt samvær med andre mennesker med hjertesygdom.

Den livslange rehabilitering i lokalområdet er ikke en erstatning for kommunale tilbud – men et vigtigt supplement.

Kom i gang med motion eller forsæt efter kommunens genoptræning. Vi har to forskellige tilbud til dig.

Motionen er tilrettelagt for ”tidligere” hjertepatienter. Vi arbejder med at få pulsen op og derved styrke hjertefunktionen, samt med balance og styrkeøvelser. På alle hold afsluttes der med hyggeligt samvær og gratis kaffe/te.

Vi har et samarbejde med Fitness1 Struervej 141 i Holstebro om motion mandage 09.15 – 10.30 og onsdage kl. 9 – 10.15.  Er du medlem af Hjerteforeningen koster det kr. 35,00 pr. gang at deltage – du bestemmer selv, hvor ofte du deltager.

Vi har også et samarbejde om hjertemotion med FlexFitness  Gl. Struervej 7 i Holstebro – her trænes hver tirsdag kl. 11.30 til kl. 12.30.
På dette hold betaler tilmelder man sig/betaler for en hel sæson – i efterår 2019 er det 18 gange til kr. 450,00 (prisen er for medlemmer af Hjerteforeningen).
Holdet starter den tirsdag den 13. august,  holder fri i uge 42 og træner sidste gang tirsdag den 17. december 2019.