<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

09.11.19 – Fjerde og sidste Børnebørnenes Madværksted i 2019

Skrevet lørdag d. 9. november 2019

På fjerde og sidste madværksted var dagens tema festmåltid – før og nu. Fisk var dagens særlige råvare. Børn og bedsteforældre skulle lave en rigtig fiske-festmiddag og afprøve madmod i dagens dyst.

Dagen festmenu var:
– Fiskepakker med torsk, tomat, basilikum og dressing
– Bondepige med slør (æblemos, ristet rugbrød, skyr)
– Rejecocktail asian-style (bl.a. avocado og rejer)
– Bruschetta med med laksecreme

Dagens dyst bestod i at smage på solæg (lavet sidste gang), spise en ansjos, samt række tungen godt ud og sætte en chips fast på spidsen – den der holder chipsen på tungen længst har vundet.
De første to dele af dysten gav 1 point pr. del man gjorde, mens den sidste del med chipsen kun gav point til den der holdt længst.

Tak til vore dygtige underviser Lotte Lassen Schmidt for et super godt og veltilrettelagt forløb i Børnebørnenes Madværksted.
Heldigvis har Lotte sagt ja til at stå for Børnebørnenes Madværksted i foråret – så vi er klar med en ny omgang madværksteder på følgende 4 datoer 22/02, 01/03, 21/03 og 04/04.

Tak til alle vores dejlige deltagere – 8 børnebørn og 8 bedsteforældre, som alle har været med til at skabe et godt forløb med kreativitet, hygge og samvær på efterårets madværksted.